Márton napi borvacsora a Tutajos Vendéglőben
2020. november 13-án, pénteken 18 órakor
egy kihagyhatatlan borvacsorával búcsúztatjuk a libákat.
A magyar borok világában Lázár István borszakértővel kirándulunk, az étkeket Juhász Csaba szakácsmester, a Tutajos Vendéglő kreatív séfje készíti.
Borok és étkek
Kezdő falat
- Pátzay Irsai Olivér 2020
- Libatepertős pogácsa
Hideg kezdőfogás
- Vylyan Villányi Rozé 2020
- Fokhagymás libapástétom fürjtojással, roppanós, friss salátával
Meleg kezdőfogás
- Szeleshát Szekszárdi K2 2017 (Kékfrankos Birtok Válogatás)
- Töltött kacsacomb lakodalmas ludaskásával, céklás borsmártással
Főfogás
- Gróf Buttler Egri Szarkás Chardonnay superior 2017
- Grillezett tanyasi libamáj édes tokaji mártással, füstölt sajtos vargányás livánszkival
Édesség
- Thummerer Egri Tréfli 2017
- Házi szilvás pite pirított mandulával, feketeszedres étcsokoládéval, gesztenyeparféval
Ásványvíz, kávé
A borvacsora részvételi díja: 9.500 Ft / fő
Borvacsora díja bor nélkül üdítővel 8.500 Ft/ fő
Asztalfoglalását tudjuk fogadni 2020. november 11-ig az alábbi elérhetőségeken:
3465 Tiszabábolna, Fő út 126.
Telefonszám: (0036) 30/ 880 51 54
E-mail: tutajosvendeglotiszababolna@gmail.com
vendeglotutajos.hu