Mezőkövesd ételrendelés és házhozszállítás

Ételrendelés Mezőkövesd városában

Mezőkövesd ételrendelés és házhozszállítás.

Mezőkövesd - Étel házhoz szállítás, ételfutár, ételrendelés, étel házhozszállítás, menü házhozszállítás, étel rendelés.


Rendelj ételt Mezőkövesden a Tutajos Vendéglő ételkínálatából, rendelhetsz étlapunkról a hét minden napján, illetve rendelhetsz napi menüt hétköznapokon. Bankkártyás fizetés, szép kártyás fizetési lehetőség. 


Rendelj étlapunkról minimum 3500 Ft értékben és házhoz szállítjuk díjmentesen 


Hétköznap és hétvégén kiszállítjuk otthonodba vagy munkahelyedre a menüt.  


A'la carte vendéglőnk (30 férőhelyes) hazai ételkülönlegességekkel fogad egész évben. Tavaszi, nyári és őszi időszakban hangulatos nyitott és fedett terasszal várunk (60 férőhelyes).

Házhoz is szállítjuk az ételeket (a'la carte étlapról választva, 3.500 Ft feletti rendelésnél): Mezőkövesdre, Mezőkövesd- Zsóry - fürdőre,  Mezőcsátra, Négyesre, Tiszavalkra, Borsodivánkára, Egerlövőre, Tiszadorogmára, Szentistvánra, Tiszabábolnára

Hétköznap és hétvégén menüvel várunk, melyet ki is szállítunk. A kiszállításnak ebben az esetben nincs rendelési értékhatára. Mielőtt érkezik a futárunk, telefonon jelzi ott létét.

FOGLALJ ASZTALT, KÉRJ INFORMÁCIÓT: +3670/280-15-76

Bankkártyás fizetés, szép kártyás fizetési lehetőség. Ingyenes házhoz szállítás 


Izelítő rendelhető ételeinkből

Mezőkövest étel házhoz szállítással

Óriás rántott sertéstarja fokhagymásan, petrezselymes burgonyával

Óriás rántott sertéstarja fokhagymásan, petrezselymes burgonyával A feltüntetett ár tartalmazza a csomagolás díját.            Allergének: Glutént tartalmazó gabonafélék, Tojás és a belőle készült termékek, Tej és az abból készült termékek, Mustár és a belőle készült termékek             

2 690 Ft